News

2022 y. August 18 d.

Aeg koguda tarkust! TOP pakkumised algavaks kooliaastaks

Kas september on ka sinu jaoks uute alguste kuu? Tarkusekuu, kooli alguse kuu? Asud täiendõppele või jätkad juba tuttavat kooliteed? Igaljuhul oled kindlasti juba elevil, et see aeg hakkab kätte jõudma!

Võibolla oled just värske tudeng ja alustad õpinguid hoopiski kodulinnast eemal? Selleks, et saaksid olla uueks kooliaastaks täiesti valmistunud, oleme koostanud lühikese memo olulise infoga ja parimate pakkumistega välismaistest e-poodidest. Kui ostad, osta targalt – kasuta OstaEU.ee teenust!

  1. Sülearvuti. Üks töökindel ja kiire sülearvuti muudab kõik tööd ja õpingud lihtsamaks, seda eriti tänapäeval, kui meil on tihtipeale loengud-tunnid distantsilt. Selle hindamatut panust õppetöösse ei saa me alahinnata – korralik sülearvuti muudab kõik meie tegemised oluliselt kiiremaks ja efektiivsemaks.  Seetõttu võib öelda julgelt, et see on üks olulisemaid “koolitarbeid” tänapäeva tudengile. Selleks, et oma truud kaaslast endaga kaasas kanda, soovitame soetada kvaliteetne ja mõnus sülearvutikott või -kaaned, mis hoiavad su kaaslast kindlalt ja turvaliselt.
  2. Riided ja jalanõud. Sügis on peagi saabumas – on aeg värskendada oma garderoobi! Sügis-shoping on palju lihtsam ja soodsam, kui vaatad ka välismaistesse e-poodidesse, kus on suurem kaubavalik ja suuremad sooduspakkumised. Kõike seda kodust lahkumata! Enam ei pea sa muretsema sellepärast, et osadel poodidel puudub tarne Eestisse – selleks ongi loodud OstaEU.ee
  3. Elektroonika. Igas kodus mängivad head, nutikad ja vastupidavad majapidamisseadmed olulist rolli – on see siis ühiselamu, korter või päris oma kodu! Föönid, veekeetjad, mikrolaineahjud või kasvõi laualambid – need kõik teevad meie igapäevaelu mugavamaks või on sootuks asendamatud.
  4. Ilu- ja hügieenitarbed. Need tooted ei vaja pikemat põhjendust – kasutame neid igapäevaselt ja igaüks!  Küll aga, kas sina teadsid, et paljusid neid igapäevastest toodetest, saad tellida välismaistest e-poodidest oluliselt soodsama hinnga? Vaata näiteks selliseid poode nagu: Douglas Saksamaal, Rossmann, Lookfantastic ja Hispaania Druni ning Sephora, kust leiad kõik, mida vajad – hambapastast kuni tipp-ilutoodeteni.
  5. Kodutekstiilid. Kuigi nimekiri vajalikest toodetest on juba pikk, siis ära unusta ka mõtlemast mõnusatele kodutekstiilidele, nagu voodipesud, käterätid, tekid. Need on ju need, mis teevad meie peatuspaigast mõnusa kodu ning me vajame neid igapäev!

Loodame, et meie nimekirjast on kasu ja eelkõige loodame, et saame aidata sul säästa raha. Soovime EDUKAT KOOLIAASTAT ning ära unusta – teadmistes peitub jõud!

Sephora soodusmüük:

https://bit.ly/3PvIe4j 

Douglas soodusmüük:

https://bit.ly/306Cx5D 

Teised kaubad:

https://bit.ly/3SXxhvq (Rossmann kosmeetika)

https://bit.ly/3Pw5rne (Lookfantastic kosmeetika)

https://bit.ly/3hEVXrH (Druni kosmeetika)

 

Kuidas OstaEU teenust kasutada?

  • Registreeru OstaEU platvormil
  • Kinnita registreerimine ja saa OstaEU tarneaadressid Saksamaal, Poolas, Hispaanias, Prantsusmaal, Itaalias, Inglismaal, Leedus, Lätis, Hollandis ja Tšehhis
  • Vali soovitud kaup (lai nimekiri on saadaval siin)
  • Toote ostmisel märgi OstaEU tarneaadress vajalikus riigis
  • Toimetame toote Eestisse
  • Kui ostmine tundub keeruline - kasuta meie ostuteenust!
All news