News

2022 y. August 1 d.

Reisi Euroopas OstaEU-ga: erilised pakkumised Hollandi e-poodidelt!

Hei!

Kätte on jõudnud OstaEU Euroopa ringreisi viimane nädal ja viimane sihtkoht. Me reisisime sel suvel kuue nädala jooksul Hispaanias, Prantsusmaal ja Hollandis ning avastasime nende riikide kultuuri ning kaubandust. Aeg on lennanud ja jääme kõiki neid seiklusi meenutama soojalt! Samas aga on tekkinud juba ka korralik koduigatsus ning meil on hea meel, et oleme peatselt tagasi Eestis ja saame veel nautida viimast suvekuud! 

Nüüd aga jagame lühidalt oma reisimuljeid. Tegelikult on Holland meid positiivselt üllatanud - me ei osanud oodata, et siin võib leiduda nii lai valik erinevaid häid pakkumisi, eriliselt panid meid imestama Philipsi elektroonikaseadmete pakkumised. Need on oluliselt soodsamad kui meie Eesti kauplustes. Näiteks see PHILIPSI ÕHUPUHASTAJA - selle hind on Hollandis ligi 80 eurot soodsam, kui Eestis, ja seda juba koos tarnega! Aga kas nägite ka eelmise nädala top-pakkumisi, mis valisime välja teie jaoks? Kui ei märganud, siis leiad need veel SIIT. 



Täna aga tervitame teid Rotterdamist ning jagame mõningaid väga häid leide. Ärge unustage, et kuni 14.augustini on kõik saadetised 20% soodsama transporditasuga Hollandi poodidest. See on hea võimalus tutvuda Hollandi e-poodidega, kasutage seda ja säästke! 

Liitu OstaEU reisiga Euroopas ja reisi koos meiega!

 

 

Kuidas OstaEU teenust kasutada?

  • Registreeru OstaEU platvormil
  • Kinnita registreerimine ja saa OstaEU tarneaadressid Saksamaal, Poolas, Hispaanias, Prantsusmaal, Itaalias, Inglismaal, Leedus, Lätis, Hollandis ja Tšehhis
  • Vali soovitud kaup (lai nimekiri on saadaval siin)
  • Toote ostmisel märgi OstaEU tarneaadress vajalikus riigis
  • Toimetame toote Eestisse
  • Kui ostmine tundub keeruline - kasuta meie ostuteenust!
All news