News

2022 y. July 25 d.

Reisi Euroopas OstaEU-ga: tervitused Hollandist!

Meie kahenädalane Prantsusmaa ringreis on jõudnud lõpule – selle imelise riigi linnad, stiilsed inimesed ja poodide valik jätsid meile kustumatu mulje!

Täna saabusime meie ringreisi viimasesse sihtpunkti, Hollandisse. Nüüd ongi aeg tervitada teid Amsterdamist!

Kahtlemata võib öelda, et see maa on üks tihedamalt asustatud maid Euroopas ja ilmselt ainus koht Euroopas, kust võid leida rohkem jalgrattaid kui elanikke. Turiste võrgutab Holland oma tulbiväljade ja kuulsate kanalitega!

Kas teadsite, et hollandlased on Euroopa suurimad kohvijoojad, et Gouda juust on pärit just siit ja et Delfti linn on üle-maailmselt kuulus keraamikameistrite töö poolest?  Holland on üks ainulaadsemaid ja ka värvikamaid riike ja tal on pakkuda midagi igale maitsele – kultuuriaustajatele, ränduritele ja ka neile, kes soovivad lihtsalt välismaal ostelda. 

Meie eesmärk on saada teada, mis on parimad Hollandi brändid ja millistes poodides on parim valik. Kindlasti jagame häid leide teiega! Kuni 14.augustini kehtib ka OstaEU soodustus -20% kõikidele tarnetele Hollandi suunalt!

Liitu OstaEU reisiga Euroopas ja seikle koos meiega!

 

Mida tasub tellida Hollandi e-poodidest?

  1. Elektroonika. Kas teadsid, et maailma üks menukaim elektroonika kaubamärk, Philips, on just pärit Hollandist? Meie soovitame vaadata Hollandi ametlikku Philipsi e-poodi ja säästad märkimisväärselt!
  2. Riided ja jalanõud. Kindlasti on sulle tuttavad sellised kaubamärgid nagu: Mexx, C&A, G-Star RAW, BRONX või Scotch & Soda. Need on kõik Hollandist pärit kaubamärgid, seega soovitame kindlasti vaadata nende ametlikke e-poode Hollandis.
  3. Parfümeeria. Hollandi e-poed pakuvad laia valikut erinevaid parfümeeriatooteid. Osta Hollandi disaineri Viktor & Rolf´i tooteid ning teisi oma  lemmikparfüüme Parfumswinkel e-poest magusa hinnaga!

 

Kuidas OstaEU teenust kasutada?

  • Registreeru OstaEU platvormil
  • Kinnita registreerimine ja saa OstaEU tarneaadressid Saksamaal, Poolas, Hispaanias, Prantsusmaal, Itaalias, Inglismaal, Leedus, Lätis, Hollandis ja Tšehhis
  • Vali soovitud kaup (lai nimekiri on saadaval siin)
  • Toote ostmisel märgi OstaEU tarneaadress vajalikus riigis
  • Toimetame toote Eestisse
  • Kui ostmine tundub keeruline - kasuta meie ostuteenust!
All news