News

2022 y. June 13 d.

Tõde või müüt – OstaEU kasutamine

Kas sina oled juba kasutanud OstaEU teenust, et shopata e-poodides üle Euroopa ja Inglismaa? Kui jaa, siis sa juba tead, et see kõik on lihtsamast-lihtsam ning palju mugavam, kui sa alguses arvata võisid.

Kui sa aga pole veel OstaEU-d kasutanud, siis kindlasti on Sul küsimusi, kuidas see kõik täpselt käib ning võib-olla oled kuulnud ka mitmeid müüte, mis on sinu esimest ostu edasi lükanud. Sellest artiklist leiad vastused oma küsimustele ning uurime, kas mõned enim- levinumad müüdid, võimaluse kohta osta eksklusiivseid kaupu ja säästa raha shopates välismaistes e-poodides,  vastavad tõele või ei.

 

On võimatu shopata välismaises e-poes, kui sa ei oska selle riigi keelt.

MÜÜT.

Enamustes välismaistes e-poodides on olemas võimalus kasutada lehekülge mitmes erinevas keeles ning valdavalt on seal olemas ka inglise keele valik. Kui sa aga soovid, et e-poe leht oleks just sulle sobivas keeles, siis seda võimaldab lihtsasti sinu veebilehitseja. Kui kasutad Google Chrome´i, siis saad lehe tõlkida imelihtsasti parempoolse hiireklikiga, valides võimalus “translate to Estonian (või mõni muu keel, mis sulle sobib). Teise valikuna võid klikata Google Translate ikoonile oma veebilehitseja parempoolses nurgas. 

Kui kasutad Firefox veebilehitsejat, siis saad mugavalt allalaadida Google Translate plugina ning külastada erinevaid veebilehti just sulle sobivas keeles. 

 

Ostlemine välismaistes e-poodides on liiga ajamahukas.

MÜÜT.

Kui sa tead, mida täpselt soovid osta ning millisest e-poest seda leida, siis ei võta protsess kauem aega, kui mõnes sulle tuttavas kodumaises e-poes! Pikaajaliste klientide tagasiside põhjal saame öelda, et esimesed ostud võivad võtta pisut kauem aega, kuna sobiva e-poe leidmine suurest poodide valikust võib olla keeruline ning esimesi oste sooritades pead end kurssi viima ka ostu- ja tagastamistingimustega., kuid iga järgnev kord on juba lihtsam.   Kui sa aga veel kahtled, siis on meil olemas ka kaubaostmisteenus – vali välja kaubad ning meie sooritame ostuprotsessi sinu eest.

 

Välismaistes e-poodides on oluliselt suuremad allahindlused.

TÕDE.

Kuna rahvusvaheline turg on suur ning konkurents ülitihe, siis välismaised e-poed korraldavad allahindlusi palju suuremas skaalas, kui kodumaised. Seega, miks mitte saada sellest osa ja nautida kõike seda ilma kodust lahkumata?

 

Kaupade kohaletoimetamine välismaalt võtab kaua aega.

MÜÜT/TÕDE.

Antud hetkel toimetame kaupu Eestisse 10 riigis asuvast vahelaost ning tarneajad erinevad riigiti. Enamasti jõuavad kaubad Eestis asuvasse jaotuspunkti 2-9 tööpäevaga. Kaubad ladudest Poolas, Saksamaal, Leedus ja Lätis, jõuavad Eestisse kõigest 2-3 tööpäevaga. 

 

Kättetoimetamine välismaalt on kallis.

MÜÜT. 

Kui Sa ostled targalt ning valid häid pakkumisi hea hinnaga, siis isegi koos kättetoimetamis- tasuga, on hinnavõit oluliselt suurem, kui ostes mõnda kaupa kodumaisest poest. Lõplik hind sõltub kauba enda maksumusest, kauba kaalust ning poe asukohariigist, kust see teele saadetakse. Transpordi hinnad algavad kõigest 2,49 eurost, seega tõepoolest on võimalik oluliselt säästa, osteldes välismaistes laia valikuga poodides!  Kõik transpordi hinnad leiad siit

 

Kallimate ostude kaugelt transport on riskantne.

MÜÜT. 

Tellides kaupu Eesti e-poest või välismaisest, on alati mõningane risk kaupade kohaletoimetamise protsessis – saadetis võib transpordi käigus kaduma minna, see võib kahjustuda transpordi käigus jne. 

Kõik läbi OstaEU tellitud saadetised on automaatselt kindlustatud standardse vedaja vastutuse alusel (Rahvusvahelise kaupade autoveolepingu konventsioon (CMR)). See kaitse on kliendi jaoks ilma lisakuludeta; hüvitatav summa on kuni 10.00 eur/kg kohta.  

Juhul, kui soovid oma saadetistele lisakindlustust, mis katab saadetise väärtuse selle kaotsi mineku või hävimise korral, siis on olemas ka see võimalus. Loe lähemalt lisakindlustuskaitse kohta siit. 

Me loodame, et saite sellest artiklist vastused oma küsimustele, mis võivad tekkida uuel OstaEU kasutajal ning, et suutsime vähendada kõhklusi esimese tellimuse sooritamisel. Juhul, kui sul tekib täiendavaid küsimusi, siis anna meile julgelt teada ning oleme sulle alati rõõmuga abiks!

Soovime lõbusat ja nutikat ostlemist! 

All news